Velkommen til Dansk Bilsyn: Dit foretrukne bilsyn i Randers

Dansk Bilsyns værksted inde i bygningen

Alle bilejere kender det: det obligatoriske bilsyn. Vi har gjort hele processen så nem og smertefri, så et bilsyn i Randers ikke skal være besværligt. Det gælder lige fra bestilling af tid til syn, til dagen hvor selve synet finder sted.

Vores synshal er udstyret med det nyeste udstyr, så du er sikker på, at alt er som det skal være. Desuden går faglighed og service hånd i hånd hos os. Siden 2012 har vi specialiseret os i, at skabe de bedste rammer for et bilsyn i Randers.

Men hvorfor er det egentlig at ens bil skal synes?

Alle bilejere skal regelmæssig have synet sin bil, således den lever op til de krav der stilles i forhold til færdelsssikkerhed og miljømæssige forhold.
Det er Færdelsstyrelsen der helt automatisk sender dig en påmindelse om, at det er tid til at din bil skal synes igen. Dén påmindelse modtager du på e-Boks. Det er dog dit eget ansvar, at få bestilt tid til syn af din bil.

Forskellige typer af bilsyn

Når snakken falder på bilsyn, så er der flere forskellige slags. Er du lidt i tvivl om, hvad de forskellige syn helt præcist indeholder, så klik dig videre herunder. Vi har lavet en kort gennemgang af de mest hyppige syns former her:

AUTO CERT Danmark logo
CELF kvalitets kontrol


Åbningstider

Mandag  08 00-16.00
Tirsdag    08.00-16.00
Onsdag    08.00- 18.00
Torsdag   08.00-16.00
Fredag     08.00-1400

Lørdag efter Aftale.