Omsyn hos Dansk Bilsyn

Har du haft din bil til f.eks. et periodesyn, men fået beskeden at bilen ikke er gået igennem synet? Så skal den til omsyn. Synsresultatet vil således hedde ”kan godkendes efter omsyn”.

Årsagerne til at din bil ikke er gået igennem syn, kan være mange og forskellige. Fejlene vil stå i din synsrapport, så du ved hvad du har med at gøre.

Vægt til biler hos Dansk Bilsyn

Hvad koster et omsyn?

Det afhænger af hvilket køretøj der skal omsynes. Det er dog billigere at få fortaget et omsyn end et nyt periodisk syn. Klik på Prisliste til højre for, for at finde priserne på omsyn.

Vær opmærksom på reglerne for omsyn

Du har nemlig en tidsbegrænset periode hvor omsynet skal foretages inden for. Det skal således ske inden for 33 kalenderdage. Datoen hvor dit køretøj blev synet, men ikke gik igennem, tæller som dag 1.

Fristen kan ikke forlænges så det er vigtigt, at du er opmærksom på, at få bestilt en ny tid til omsyn i god tid. Det gælder også, hvis køretøjet skal til omsyn af flere omgange.

Får du ikke godkendt dit omsyn inden 33 kalenderdage og fristen dermed overskrides, skal du til et nyt periodesyn.

 

Prisliste

Book et omsyn hos Dansk Bilsyn

Med erfaring inden for syns-verden og derigennem omsyn siden 2012, er du i trygge hænder når du skal igennem omsyn.

Vi vægter kvalitet, service og ikke mindst rådgivning utroligt højt, så vi kan få dig hurtigt ud på landevejene igen, på sikker og forsvarlig vis.

Bestil tid her

AUTO CERT Danmark logo
CELF kvalitets kontrol


Åbningstider

Mandag  08 00-16.00
Tirsdag    08.00-16.00
Onsdag    08.00- 18.00
Torsdag   08.00-16.00
Fredag     08.00-1400

Lørdag efter Aftale.